joi , iulie 18 2024
Breaking News
Home / Constructii / Case Modulare

Case Modulare

Motive pentru a cumpara case modulare

Cand vine vorba despre locuinta perfecta, multe persoane se gandesc la case modulare. Aceste case reprezinta cea mai potrivita alternativa pentru casele traditionale. Casele traditionale sunt cele construite din caramida sau casele construite din BCA.

Casele modulare vin la pachet cu foarte multe avantaje. Numarul dezavantajelor este nesemnificativ comparativ cu numarul avantajelor. Toate aceste avantaje reprezinta motive cu adevarat intemeiate pentru alegerea caselor modulare.

In randurile de mai jos va sunt oferite informatii utile privind aceste case. Mai exact, puteti descoperi cateva motive pentru care merita sa alegeti o astfel de casa.

Avantajele majore ale unei case modulare

Desi exista foarte multe avantaje asociate cu casele modulare, nu le vom enumera pe toate. Vi le vom prezenta insa pe cele mai importante dintre acestea.

1. Costuri reduse

Se stie faptul ca o casa traditionala costa multi bani in comparatie cu o casa modulara. Indiferent ca doriti sa cumparati o casa traditionala veche, una recent construita sau sa construiti una, aceasta este mai scumpa decat casa modulara.

De asemenea, si intretinerea unei case modulare necesita costuri reduse in comparatie cu intretinerea unei case traditionale. Casa modulara este izolata termic si fonic cu cele mai bune materiale specifice de pe piata.

2. Constructie rapida

In comparatie cu o casa traditionala, casa modulara este construita mult mai rapid. Acest lucru se datoreaza faptului ca aceste case modulare sunt realizate in fabrica. Pe santier ele sunt asamblate, iar timpul este foarte scurt.

Case ModulareIn doar doua – trei luni, o astfel de casa este construita la cheie. In schimb, timpul necesar pentru a construi o casa traditionala este mult mai mare, mai ales daca este vorba despre casa cu mansarda sau cu etaj.

3. Casele modulare sunt prietenoase cu mediul

Cladirile modulare sunt prietenoase cu mediul dat fiind faptul ca sunt construite cu materiale de constructie ecologice in mare parte. In plus, intreg procesul se realizeaza in fabrica, doar asamblarea are loc pe santier. In acest fel sunt rezultate mai putine deseuri.

4. Design atractiv

Cu trecerea timpului au aparut din ce in ce mai multe modele de case modulare. Astfel, cei care isi doresc o astfel de casa au acum de unde sa aleaga. Exista multe firme pe piata care sunt specializate in proiectarea si realizarea caselor modulare. Indiferent ca se doreste o casa pe un singur nivel sau o casa pe doua – trei nivele, exista mai multe optiuni. La fel stau lucrurile si la interior, pentru ca pot fi folosite tot felul de elemente decorative, materiale premium pentru finisaje, etc.

Aici trebuie sa facem o precizare foarte importanta legata de pret. Cu cat designul este mai sofisticat, cu atat pretul constructiei este mai mare. La fel stau lucrurile si cand vine vorba despre alegerea finisajelor. Cei care isi doresc o casa modulara cu finisaje de lux vor scoate mai multi bani din buzunar. Cu toate acestea insa, nu vor plati la fel de mult precum ar plati pentru o casa traditionala.

5. Optiuni la comanda disponibile

Unul dintre principalele avantaje ale constructiei modulare este designul la comanda, ceea ce inseamna ca fiecare cladire este adaptata nevoilor dumneavoastra. Cladirile modulare pot fi personalizate pentru a se potrivi exact cu cerintele dvs. de spatiu si buget.

Concluzie

Acestea sunt asadar cateva dintre avantajele si totodata motivele achizitionarii unei case modulare. Cu siguranta cei care deja detin o astfel de casa sunt incantati de decizia luata si ar cumpara inca odata o asemenea casa daca ar avea ocazia.

Check Also

Folii Cladiri Brasov

Folii Cladiri Brasov

Folii cladiri Brasov Ar trebui sa aveti in vedere niste Folii Cladiri Brasov ideale. Aceste …

Close