marți , februarie 18 2020
Breaking News
Home / Finante / Infiintare PFA Brasov

Infiintare PFA Brasov

Infiintare PFA Brasov

Procesul de Infiintare PFA Brasov poate fi foarte lung si complicat. Iar daca nu indepliniti toate conditiile necesare, s-ar putea sa umblati degeaba dupa toate actele necesare infiintarii. Inainte de a va apuca de intregul proces, trebuie sa cunoasteti bine conditiile necesare pentru infiintarea unui PFA.

Infiintare PFA BrasovStiati ca nu oricine are dreptul de a-si infiinta un PFA? Exista 5 mari conditii, pe care vi le poate explica orice expert in Infiintari Firme Brasov. O conditie importanta este sa aveti peste 18 ani. Dar aceasta conditie este adevarata pentru orice forma juridica. In plus, trebuie sa fiti inscris in cazierul fiscal. Dar lista de conditii continua cu inca trei conditii importante.

Au dreptul sa isi infiinteze un PFA doar persoanele care nu au savarsit in trecut fapte sanctionate de ctare legile vamale sau financuare. O alta conditie pentru a putea infiinta un PFA este sa aveti un sediu profesional. Trebuie sa declarati acest sediu conform legii.

Un alt aspect important este certificatul sau documentatia care atesta ca dispuneti de pregatire profesionala sau experienta in domeniul in care va veti desfasura activitatea. Astfel, pentru fiecare cod CAEN trebuie sa aveti un certificat de pregatire profesionala (diploma, certificat de absolvire, etc).

Close