luni , decembrie 11 2023
Breaking News
Home / Servicii / Epilare Definitiva Brasov

Epilare Definitiva Brasov

Este sigura procedura de epilare definitiva Brasov cu laser?

Procedura de epilare definitiva Brasov cu laser, reprezinta fara indoiala, solutia ideala pentru eliminarea firelor de par nedorite de pe corp. Aceasta procedura castiga din ce in ce mai multa popularitate, si se pare ca si barbatii devin din ce in ce mai interesati de epilarea definitiva.

Trebuie mentionat faptul ca aceasta procedura are o multime de avantaje. Datorita acestora, reprezinta cea mai eficienta metoda pentru eliminarea parului nedorit de pe corp. Despre aceasta procedura vom discuta in continuare.

Daca aveti fire de par pe supfata corpului, si doriti sa le eliminati iar rezultatele sa fie pe masura asteptarilor, aceasta este solutia.

Epilare definitiva Brasov cu laser

Epilarea definitiva este un proces care are ca obiectiv distrugerea foliculilor de par, pentru ca firele de par sa nu mai poata creste pe viitor. Acest tratament cosmetic nu este dureros, este sigur si eficient.

Cand se doreste urmarea unui tratament de epilare definitiva, exista mai multe optiuni. Una dintre acestea este epilarea laser. O alta optiune poate fi epilarea IPL, insa si electroliza reprezinta o metoda eficienta pentru indepartarea firelor de par.

Epilare Definitiva BrasovDintre aceste trei metode, cea mai sigura si cea mai eficienta procedura este epilarea laser. Tehnologia laser permite tintirea precisa a foliculilor de par, iar pielea din jur nu este afectata. Practic, aceasta metoda permite indepartarea controlata si precisa a firelor de par, chiar si in cele mai sensibile zone ale corpului.

De asemenea, trebuie mentionat faptul ca aceasta procedura de epilare defintiva Brasov cu laserul ofera rezultate de lunga durata.

Este o procedura mult mai eficienta din acest punct de vedere, in comparatie cu diverse alte metode de indepartare temporara a parului. Un tratament complet poate necesita 6 – 8 sau chiar si 10 sedinte. Dar, dupa ce tratamentul este finalizat, in mod normal nu se mai vede nici un fir de par pe zona tratata.

Salon de epilare

Trebuie sa aveti la cunostinta faptul ca si un asemenea tratament are nevoie de sedinte de intretinere, si sunt necesare 1 – 2 sedinte in fiecare an. Astfel, daca se respecta si sedintele de intretinere, rezultatele pot fi vazute chiar si dupa 14 – 15 ani.

Un alt amanunt interesant in ceea ce priveste acest tratament cosmetic, este ca din punct de vedere financiar, pe termen lung reprezinta o optiune mai avantajoasa.

Este adevarat faptul ca epilarea definitiva cu laser poate necesita initial mai multe sesiuni si fiecare se plateste. Pe termen lung insa, nu veti mai cumpara ceara pentru epilat, nu veti mai cumpara aparate de ras si alte produse pe care sa le folositi in acest sens.

Epilarea cu laser este o procedura sigura. Foarte rar pot aparea cazuri in care in urma tratamentului, poate aparea o usoara roseata, umflare sau disconfort temporar in zona tratata. Aceste efecte dispar de obicei in cateva ore sau zile.

Deci, nu ar trebui sa va faceti griji pentru ca si daca apar astfel de probleme, in cel mult doua – trei zile vor disparea.

Trebuie de asemenea mentionat faptul ca aceasta procedura este foarte versatila. Spunem acest lucru deoarece, procedura de epilare definitiva Brasov cu laser poate fi efectuata pe diferite zone ale corpului, inclusiv pe fata, picioare, brate.

Poate fi de asemenea efectuata aceasta procedura si in zona axilelor, in zona liniei bikinilor, si in multe alte zone ale corpului. Indiferent de zona corpului in care este efectuata epilarea definitiva cu laser, aceasta poate ajuta si prin reducerea firelor de par incarnate.

Concluzie

Procedura de epilare definitiva Brasov reprezinta solutia ideala pentru a elimina firele nedorite de par de pe suprafata corpului. Aceasta procedura poate fi aplicata in siguranta, in diverse zone corporale.

In plus, este o procedura care ofera multe alte avantaje (versatilitatea, rezultate de lunga durata, economisirea banilor pe termen lung, etc.

Check Also

Formatie Muzica De Petrecere

Formatie Muzica De Petrecere

Formatie muzica de petrecere si alte detalii pentru o petrecere reusita Formatie Muzica De Petrecere …

Close