vineri , mai 29 2020
Breaking News
Home / Cazare / Hotel Rasnov

Hotel Rasnov

Evenimente organizate la Hotel Rasnov

La Hotel Rasnov sunt organizate frecvent diverse evenimente. Pot fi evenimente aniversare, botezuri sau nunti. In incinta hotelului sunt amenajate sali speciale. Rafinamentul si eleganta sunt la cote maxime. Echipa de lucru din incinta hotelului este o echipa profesionista. Experienta si seriozitatea conteaza foarte mult.

Salile sunt foarte spatioase. Sunt dotate intr-un mod foarte elegant. Intr-o sala special amenajata pot fi amenajate locuri pentru un numar de doua sute de persoane. Salile mici se adreseaza unui numar de o suta de persoane. Foarte multi aleg sa isi organizeze nunta la cel mai renumit hotel din Rasnov deoarece beneficiaza si de o camera magnifica, special decorata pentru miri.

Cel mai popular Complex in Rasnov

Hotel RasnovIn incinta celui mai popular Hotel Rasnov se gaseste un restaurant magnific. Acesta cuprinde doua sali spatioase. Acestea dispun de dotari foarte elegante. Sala mare din incinta restaurantului dispune de un numar de aproximativ trei sute de locuri. Sala mica se adreseaza unui numar de maxim o suta cincizeci de persoane. Oaspetii pot petrece clipe minunate si pe terasa restaurantului. Cu ocazia diferitelor evenimente organizate, restaurantul poate fi decorat in mod diferit. Aranjamentele pot imbraca o gama variata si diversificata.

Restaurantul din incinta unui Hotel Rasnov

Restaurantul din incinta celui mai elegant Hotel Rasnov imbina eleganta si rafinamentul intr-un mod foarte util si placut. Meniul oferit oaspetilor este, intotdeauna, unul deosebit. Este si extrem de diversificat. Arta culinara dispune de servicii de inalta calitate. In plus, hotelul ofera si o Sala de Conferinte Rasnov extrem de spatioasa.

Personalul este special calificat in tot ceea ce priveste bucataria traditionala, cat si bucataria internationala. Increderea si respectul oaspetilor sunt esentiale in ceea ce priveste brandul hotelier. Unicitatea ambientala confera un plus de calitate. Preparatele culinare contin specialitati deosebite. Gama variata si diversificata de delicii culinare sunt in masura sa satisfaca si cele mai exigente gusturi. Pentru a avea parte de o sedere relaxanta si odihnita se va alege un hotel de excelenta din Rasnov. Preturile si tarifele aferente tuturor serviciilor oferite oaspetilor sunt accesibile tuturor.

Check Also

Cazare Apartament Brasov

Cazare Apartament Brasov

Cazare Apartament Brasov O Cazare Apartament Brasov ar putea fi tot ce aveti nevoie pentru …

Close