joi , iulie 18 2024
Breaking News
Home / Imobiliare / Apartamente De Inchiriat Brasov

Apartamente De Inchiriat Brasov

Apartamente De Inchiriat Brasov

Din ce in ce mai multe oferte de Apartamente De Inchiriat Brasov isi fac aparitia. Acestea le puteti gasi pe majoritatea site-urilor de anunturi, atat locale, cat si nationale. Filtrarea si sortarea acestora este din ce in ce mai usoara. Iar acest lucru se datoreaza in primul rand evolutiei site-urilor de anunturi.

Apartamente De Inchiriat BrasovOricare ar fi alegerea dvs cand vine vorba de Apartamente In Brasov, trebuie sa fiti foarte atenti la cateva detalii importante. Fiind putin mai atent ca de obicei, veti reduce din riscurile aparitiei unor neintelegeri sau evenimente neplacute. Iar aici se numara 3 aspecte extrem de importante.

Primul detaliu il reprezinta starea apartamentului. Inainte de a va muta, asigurati-va ca apartamrntul este in stare buna. Iar aici sunt incluse instalatiile, tamplaria, geamurile, izolatia, electrocasnicele, mobila. Chiar si usa de la intrare reprezinta un aspect important de verificat. In al doi-lea rand, asigurati-va de garantia pe care va trebui sa o platiti. Sa fiti foarte atenti ca garantia sa nu fie mai mare de 3 luni de chirie. Desi, in Brasov, garantia este de o luna de chirie, de obicei.

In al trei-lea rand, cititi cu atentie contractul. Asigurati-va ca acesta contine toate intelegerile verbale pe care le-ati avut proprietarul. Daca acesta v-a promis rezolvarea unor probleme pana la mutare, treceti acet lucru in contract. Astfel, nu va avea cum sa evite acest lucru.

Check Also

Apartamente De Vanzare Constanta

Apartamente De Vanzare Constanta

Apartamente De Vanzare Constanta Din ce in ce mai multe persoane isi permit sa is …

Close