joi , iulie 18 2024
Breaking News
Home / Casa si Gradina / Brichete Din Rumegus

Brichete Din Rumegus

Brichete din rumegus

Linia de productie de brichetare are ca obiect principal de activitate fabricarea de Brichete Din Rumegus. In acest scop, pe terenul proprietarului se construieste o hala, conform planului de situatie intocmit. Hala va cuprinde un spatiu de depozitare a produselor finite, un spatiu unde va se va desfasura fluxul tehnologic, birouri si o centrala termica. Hala va avea subsol, parter, mezanin si etaj.

Va fi contruita din beton. Suprafata totala a terenului pe care va fi contruita aceasta hala este de trei mii de metri patrati. Scopul principal al construirii unei hale unde se va desfasura aceasta activitate de productie este dezvoltarea durabila a economiei rurale, prin incurajarea activitatilor de protectie a mediului si a sanatatii populatiei.

Brichete din rumegus

Aceasta afacere va generea cresterea numarului locurilor de munca si implicit a veniturilor in randul populatiei. Se va angaja personal calificat. De preferat ca personalul recrutat sa detina studii si certificari in prelucrarea lemnului. Productia de Brichete din Rumegus va avea la baza implementarea unor masuri pentru imbunatatirea calitatii serviciilor prestate de populatie. Vor trebuie mereu procurate materiile prime utilizate. Pentru a confectiona brichete din rumegus este necesara achizitionarea unei masini de brichetat.

Materia prima necesara a fi procesata este rumegusul. Acesta se gaseste cu usurinta. De preferat a fi achizitionat de la fabricile de cherestea. Aceste fabrici detin cantitati mari de rumegus. Este chiar un avantaj, deoarece nu au spatiu de depozitare pentru rumegusul rezultat din prelucrarea lemnului. Rumegusul este un produs ecologic. Poate fi folosit pentru orice tip de ardere. Linia de productie de brichetare prezinta avantaje multiple. Orice deseu lemnos poate fi utilizat ca si materie prima.

Brichete din rumegus

La inceput, rumegusul trebuie uscat.In acest sens, exista un uscator pentru rumegus. Acesta are o anumita inaltime, lungime. Capacitatea motorului are o anumita dimensiune. Linia completa de productie de brichetare este un proces complex. Fabricarea de Brichete Din Rumegus prezinta si o serie de avantaje care au rol de protectie. Se va proteja mediul inconjurator. Va fi un impact pozitiv asupra vegetatiei. Deseurile lemnoase vor fi reutilizate. Se are in vedere protejarea sanatatii populatiei la scara larga.

Check Also

Termopane Brasov Preturi

Termopane Brasov Preturi

Factorii cei mai importanti cu privire la termopane Brasov preturi Unul dintre lucrurile la care …

Close