joi , iunie 13 2024
Breaking News
Home / Constructii / Case Pe Structura De Lemn

Case Pe Structura De Lemn

Case Pe Structura De Lemn

Alegerea unor Case Pe Structura De Lemn are atat avantaje cat si dezavantaje. Iar noi ne-am decis sa va prezentam cateva atat din partile bune cat si cele mai putin bune pe care le ofera casele de acest tip. Astfel, vom incepe cu avantajele. Deoarece avantajele sunt mai multe.

Case Pe Structura De LemnAtunci cand incepeti colaborarea cu o Firma Constructii Case Lemn, va veti aisgura ca locuinta dvs va fi gata extrem de repede. Astfel, dupa ce s-a uscat fundatia casei, care nu poate fi construita din lemne, va mai dura foarte putin ridicarea structurii pe lemne. Un astfel de proces durand in jur de 5 zile.

In plus, casele din lemn sunt extrem de calduroase si foarte rezistente la cutremure si alte agresiuni atmosferice sau termice. Deasemenea, un alt avantaj, il reprezinta pretul. Deoarece o casa din lemn este mult mai ieftina decat o casa pe orice alta structura.

Dar haideti sa trecem si la dezavantaje. Iar un mare dezavantaj il reprezinta izolarea fonica foarte scazuta. Peretii din lemn, desi sunt izolate termic, acestea nu sunt si izolate fonic. In plus, aceste tipuri de case, desi foarte rezistente, au totusi rezistenta mai scazuta decat o casa pe structura de fier si beton.

Check Also

Case Modulare

Case Modulare

Motive pentru a cumpara case modulare Cand vine vorba despre locuinta perfecta, multe persoane se …

Close