joi , iulie 18 2024
Breaking News
Home / Servicii / Certificat Energetic Brasov

Certificat Energetic Brasov

Certificat energetic Brasov

Ar trebui sa aveti in vedere un certificat energetic Brasov. Veti vedea ca veti avea de castigat avand un astfel de certificat. El va va ajuta sa aveti facturi mai mici la intretinere. Veti vedea ca un astfel de certificat este ideal pentru a compara performanta energetica a imobilelor. Certificatul energetic a devenit obligatoriu in tranzactiile imobiliare. Este astfel important ca acesta sa fie obtinut.

Certificat energetic Brasov

Un certificat energetic este important atat in cazul vanzarii, cat si in cazul inchirierii unui imobil. Proprietarul are obligatia de a prezenta clientilor potentiali o copie dupa certificatul de performanta energetica. Clientii isi vor face astfel o parere despre eficienta energetica a locuintei. Ei se vor putea decide daca doresc sau nu sa se orienteze catre o anumita locuinta.

Certificat Energetic BrasovTrebuie sa stiti ca un certificat energetic prezinta mai multi indicatori. In primul rand, clasa energetica a locuintei va fi prezentata. Veti vedea ca vor exista locuinte cu diverse clase, pornind de la A si ajungand la G. De asemenea, consumul anual de energie va fi si el prezentat pe un astfel de certificat.

Chiar si indicele de emisii echivalent CO2 este prezentat pe acest Certificat Energetic Brasov. Certificatul va prezenta consumul anual de energie. Certificatul va cuprinde si recomandari pentru reducerea consumului de energie. Acestea sunt cateva motive pentru a va orienta catre un astfel de certificat.

Certificat energetic Brasov

Indicatorii de performanta trebuie afisati in anunturile imobiliare. Cumparatorii vor putea compara consumul de energie al diverselor locuinte. Fara certificat, nu se vor putea face tranzactii. Obtinerea certificatului este obligatorie la inchirierea si vanzarea locuintelor. Certificatul va fi valabil pentru 10 ani. Dupa ce aceasta perioada trecut, certificatul va trebui reinnoit. De asemenea, daca se fac lucrari de renovare majore, certificatul trebuie si de aceasta data reinnoit.

Pentru a obtine un Certificat Energetic Brasov, proprietarii trebuie sa se adreseze unui auditor energetic. Lista tuturor auditorilor energetici este prezentata pe site-ul ministerului. Veti vedea ca vor fi posibile numeroase economii daca va veti intocmi un astfel de certificat. Cu siguranta veti avea de castigat. Certificatul energetic va va ajuta foarte mult.

Check Also

Reparatii Telefoane Brasov

Reparatii Telefoane Brasov

Cand ajunge iPhone 13 intr-un service de reparatii telefoane Brasov? Chiar si unele dintre cele …

Close