joi , iulie 18 2024
Breaking News
Home / Servicii / Condus Defensiv

Condus Defensiv

Condus Defensiv

Multe dintre accidentele care au loc se datoreaza lipsei unui Condus Defensiv. Soferii obisnuiesc sa conduca imprudent, ei neacordand propritate. De asemenea, acestia se avanta in depasiri neregulamentare, acest lucru fiind periculos. Exista cateva lucruri de care ar trebui sa tineti cont astfel incat sa conduceti defensiv. Avand aceste lucruri in vedere, veti putea fi siguri de siguranta voastra.

Condus defensiv

Condus DefensivAr trebui sa va examinati cu atentie masina. Puteti verifica astfel rotile, nivelul uleiului si luminile masinii. Ar trebui sa dati o tura cu masina inainte de a porni la drum lung. Centura este foarte importanta si ar trebui pusa mereu. Punerea centurii chiar si pentru pasagerii din spate este importanta. Nu uitati ca in orice situatie sa fiti cat mai vizibil. Semnalizati-va cu atentie toate intentiile. O masina cu farurile aprinse este mai vizibila. Semnalizati inclusiv pentru pietoni.

Un alt lucru important si recomandat de toti instructorii de Condus Defensiv, este sa va concentrati pe sofat. Nu faceti alte activitati atunci cand sofati. Nu uitati sa fiti calmi atunci cand conduceti. Este important sa nu tineti cont de provocarile altora. De asemenea, nu-i educati pe ceilalti sicanandu-i in trafic. Un alt lucru esential este sa va asigurati mereu in oglinzi. Acestea trebuie sa va ofere o vizibilitate foarte buna. La 10 secunde, trebuie sa va uitati in toate oglinzile.

Condus defensiv

Nu uitati sa reduceti si viteza sub 40 km/h in intersectii. De asemenea, nu ar trebui sa treceti niciodata pe culoarea galbena a semaforului. Intre voi si cel din fata voastra trebuie sa ramana doua secunde. Nu uitati sa anticipati evenimentele din trafic. Priviti cu atentie masinile din fata voastra. De asemenea, tineti cont si de lucrurile pe care le fac ceilalti participanti la trafic.

Frana de motor ar trebui folosita pentru a incetini inainte de viraje. De asemenea, aceasta frana se foloseste si pentru a controla traiectoria masinii. Frana de motor mai este folosita si pentru a incetini in panta. Nu ar trebui sa va speriati de zgomotul mai mare al motorului. Daca aveti viteza prea mare, puteti atinge frana se serviciu. Tinand cont de toate aceste lucruri, veti putea conduce fara griji.

Check Also

Reparatii Telefoane Brasov

Reparatii Telefoane Brasov

Cand ajunge iPhone 13 intr-un service de reparatii telefoane Brasov? Chiar si unele dintre cele …

Close