joi , iunie 13 2024
Breaking News
Home / Servicii / Epilare Definitiva

Epilare Definitiva

Avantajele oferite de procedura de epilare definitiva

Stiati ca metoda de epilare definitiva cu laser este cea mai eficienta pentru a elimina firele de par de pe suprafata corpului? Multe persoane inca nu cunosc cele mai importante avantaje ale acestui tratament corporal, motiv pentru care am decis sa vi le prezentam in cele ce urmeaza.

Avantaje epilare definitiva

In mod evident, cel mai important avantaj pe care acest tratament corporal il are, este reprezentat de faptul ca nu produce durere si nici senzatie de disconfort. Mentionam acest lucru deoarece metoda epilarii cu ceara de exemplu este foarte dureroasa, iar majoritatea persoanelor ajung sa planga din cauza durerii insuportanile atunci cand se epileaza astfel.

Epilare DefinitivaUtilizarea aparatului de ras este de asemenea de evitat deoarece poate irita pielea si poate produce zgarieturi dureroase. In plus, imediat dupa utilizarea aparatului de ras apare si senzatia de mancarime, iar cand suntem in public aceasta senzatie este cu adevarat deranjanta. Aceste senzatii insa nu vor mai aparea pentru persoanele care aleg epilarea cu laser.

Un alt motiv datorita caruia este recomandata epilarea definitiva cu laser este reprezentat de faptul ca poate fi efectuata indiferent de faptul ca pielea este mai mult sau mai putin sensibila. Se poate efectua acest tratament corporal care ofera rezultate uimitoare chiar si pe pielea bronzata, iar pielea va fi din ce in ce mai catifelata.

Chiar si in ceea ce priveste costurile epilarii, procedura de epilare cu laser este mult mai eficienta deoarece rezultatele dureaza timp de pana la 15 ani. Practic, in toti acesti ani nu veti mai cheltui bani pentru a va cumpara ceara pentru epilat sau aparate de ras. Trebuie doar sa platiti sedintele de epilare (6 – 8 sedinte) in functie de zona tratata.

Unde se face epilare laser?

Daca toate avantajele pe care le are procedura de epilare definitiva cu laser v-au convins, doriti sa stiti si unde puteti merge pentru un asemenea tratament. Ei bine, in fiecare oras exista saloane renumite, care printre alte servicii, isi rasfata clientela si cu procedura de epilare cu laser, care are atat de multe avantaje importante comparativ cu alte metode de epilare.

Check Also

Pret Formatie Nunta

Pret Formatie Nunta

Pret formatie nunta si alte aspecte importante pentru un eveniment de vis Pret Formatie Nunta …

Close