joi , iulie 18 2024
Breaking News
Home / Servicii / LR Health & Beauty

LR Health & Beauty

LR Health & Beauty

LR Health&Beauty este o companie germana de vanzari directe cu experienta mondiala in sisteme anti-imbatranire, echilibrarea imunitatii si cel mai mare producator de produse pe baza de Aloe-Vera din Europa. LR este una din companiile de vanzari directe de top din Europa, fiind desemnata „Compania Anului 2015”. Avem o colaborare cu Bruce Willis si alte staruri international, care si-au creat impreuna cu LR parfumuri exclusive. Toate produsele sunt fabricate intr-o singura fabrica in Germania, sunt creeat de catre specialisti si doctori, si atestate de catre cele mai severe institute independente la nivel mondial.

LR Health & Beauty – MADE IN GERMANY

LR Health & BeautyProdusele LR sunt create in laboratoarele proprii din Germania, Westfalia, in urma colaborarii cu personalitati de talie mondiala in domeniul stiintei si medicinei.
Pentru LR, controlul calitatii este esenţial si deţine unul dintre cele mai modern laboratoare de cercetare, în care se desfăşoară testari amanuntite incepand cu materia prima si pana la produsul finit, prin zeci de mii de teste individuale.

Mai mult decat atat, controlul calitatii produselor LR este reverificat şi certificat de instituţii independente printre care: INSTITUT FRESENIUS (cel in masura, printre altele, sa acorde certificari pentru instrumentarul medical si chirurgical), Institutul Dermatest® – ce verifica printre altele si persistenta parfumurilor noastre, IASC (care este o asociaţie mondială ce sprijina promovarea efectelor extraordinare, medical atestate, ale plantei Aloe Vera)

De ce LR Health & Beauty?

Am ales LR Health & Beauty pentru ca imi ofera un plan de recompensare extrem de performant si pentru ca afacerea nu o dezvolti singur, esti sprijinit pas cu pas. In plus LR are un sistem complet de pregatire, care te ajuta de la inceput sa inveti ce ai de facut ,astfel incat sa iti cresti propria afacere. Am ales LR in urma cu 9 ani pentru calitatea superioara a produselor, produsul care m-a cucerit pe mine a fost pasta de dinti cu argint. Apoi am descoperit si gama de sanatate, care m-a ajutat foarte mult in a-mi creste sistemul imunitar.

Ba mai mult in 2019 LR vine cu mari provocari, atat pentru partenerii noi, dar si pentru cei vechi. A lansat un program unic in domeniul nostru, a vanzarilor directe, in acest moement suntem singura companie care garantam un venit minim.
Daca iti place ce ai citit, hai in echipa noastra!

Check Also

Reparatii Telefoane Brasov

Reparatii Telefoane Brasov

Cand ajunge iPhone 13 intr-un service de reparatii telefoane Brasov? Chiar si unele dintre cele …

Close