luni , martie 4 2024
Breaking News
Home / Industrie / Pungi Hartie

Pungi Hartie

Motive intemeiate pentru a folosi pungi hartie

In ultimii ani am vazut cu totii cum in supermarketuri au aparut pungi hartie in locul celor din plastic. Pungile confectionate din hartie insa nu sunt intalnite doar in supermarket.

Exista si magazine alimentare mici, carmangerii, shaormerii si nu numai, care vand produsele in astfel de pungi. Pungile din hartie sunt intalnite si in alte domenii de activitate diferite.

V-ati intrebat oare vreodata care ar fi motivele datorita carora, se doreste renuntarea definitiva la pungile din plastic? De ce ni se recomanda sa folosim pungi din hartie? Ei bine, acest articol va prezinta cateva motive intemeiate pentru utilizarea pungilor de hartie.

Avantajele majore ale utilizarii de pungi hartie

Pungile confectionate din hartie au multe avantaje in comparatie cu cele din materiale plastice. In continuare vi le prezentam pe cele mai importante dintre acestea.

1.Nu sunt daunatoare pentru mediul inconjurator

Stim cu totii ca pungile, oricat de rezistente ar fi, tot ajung deseuri mai devreme sau mai tarziu. Ei bine, cand acest lucru se intampla, pungile din plastic sunt daunatoare pentru mediul inconjurator. Acestea, au nevoie de pana la 500 de ani pentru a se descompune in totalitate.

In timp ce se descompun elibereaza diverse substante chimice din compozitia lor. Acestea sunt de asemenea daunatoare pentru mediul inconjurator.

Nu se poate spune acelasi lucru si despre pungile din hartie. Acestea nu au nevoie de mult timp pentru a se descompune, pentru ca sunt biodegradabile. In plus, in timpul procesului de descompunere nu elibereaza nici o substanta chimica periculoasa pentru mediu.

2. Sunt reutilizabile

Pungi HartiePungile confectionate din hartie sunt reutilizabile. Acestea pot fi folosite de doua – trei sau chiar de mai multe ori. Depinde totul foarte mult si de greutatea pe care o transportati in aceste pungi hartie. De asemenea, conteaza foarte mult si de produsele pe care le transportati.

Cele care de exemplu au varful ascutit pot deteriora pungile. Cand sunt transportate produse alimentare sau articole vestimentare, pungile din hartie pot fi reutilizate de nenumarate ori.

3. Sunt ecologice

Foarte multe persoane isi fac multe griji pentru mediul inconjurator si cauta doar produse ecologice. Din fericire, pungile fabricate din hartie sunt ecologice. In procesul de fabricare a acestora, nu au fost folosite substante chimice nocive.

In plus, multi producatori de pungi hartie folosesc hartia reciclata pentru fabricarea pungilor. Acest lucru se intampla tot datorita grijii pe care acestia o poarta mediului inconjurator.

4. Pot fi folosite pentru promovare

Pungile de hartie pot fi folosite pentru promovarea unui brand. Multi antreprenori isi promoveaza inca afacerile in mediul offline. Acestia folosesc tot felul de produse personalizate in acest sens.

Pungile personalizate din hartie pot fi un bun instrument de marketing offline. Acestea se pot personaliza usor cu mesaje, texte sau cu logo-ul firmei. Cand se obtine produsul finit, acesta poate fi dat gratuit clientilor sau potentialilor clienti.

Unii comercianti isi vand produsele in pungi din hartie. In acest fel considera ca isi pot promova eficient afacerea in mediul offline.

Concluzie

Exista multe motive pentru a folosi pungi hartie in viata de zi cu zi. Tocmai datorita acestor motive vedem astfel de pungi si la supermarket dar si la magazinele de cartier.

Pungile confectionate din acest material nu sunt daunatoare mediului, pot fi usor personalizate si au alte avantaje. Este firesc sa ne dorim sa le folosim in locul celor din plastic.

Close