joi , iulie 18 2024
Breaking News
Home / Transport Persoane / Transport persoane Romania Italia

Transport persoane Romania Italia

Transport persoane Romania Italia

Alege doar calitatea! Serviciul de transport persoane Romania Italia oferit de Euroandra este cel mai calitativ de pe piata. Cu noi poti transforma un drum lung intr-o experienta placuta. Rezerva-ti chiar acum locul la cele mai bune preturi de pe piata.

Traseu transport persoane Romania Italia

Traseul practicat de Euroandra pentru transport persoane Romania Italia se desfasoara pe ruta: Brasov – Pitesti – Curtea de Arges – Roma si retur. Fiind in centrul tarii, accesul este foarte facil pentru clientii din toata tara. Brasovul se poate lauda cu faptul ca aproape din orice zona a tarii se ajunge intr-un timp foarte scurt la aproape orice ora. Iar de aici puteti incepe calatoria dumneavoastra linistita catre Italia.

Pret transport persoane Romania Italia

transport persoane Romania ItaliaFoarte multe companii de transport profita de sezon si practica preturi care nu sunt tocmai reale. In acelasi timp, conditiile autocarelor nu sunt tocmai stralucite, mai ales pentru pretul platit. In schimb, la Euroandra veti gasi tot timpul anului aceleasi preturi, iar daca sunteti client fidel, veti beneficia chiar de preturi speciale! Astfel, un transport dus consta 90Euro/persoana, sau 150Euro dus – intors. Singura conditie la transportul dus – intors este ca biletul achizitionat este valabil 90 de zile de la data calatoriei dus.

Close