luni , aprilie 15 2024
Breaking News
Home / Transport Marfa / Transport colete Italia Romania

Transport colete Italia Romania

Transport colete Italia Romania

Fiind plecat din tara cel mai probabil ai trimis pachete acasa. Ai apelat cu siguranta la serviciile de transport colete Italia Romania, insa de fiecare data stateai cu grija. Te intrebi de fiecare data daca ai facut alegerea corecta a persoanelor ce iti transporta bunurile acasa.

O solutie pertinenta ar fi alegerea agentiei de transport EuroAndra, atat pentru persoane cat si pentru colete. Lucreaza cu profesionalism si ofera servicii la cele mai inalte standarde. Asigura siguranta si confort pe intreaga perioada a calatoriei.

Factori ce influenteaza alegerea unei agentii de transport colete Italia Romania

Cand te pregatesti de plecarea din Brasov spre Roma cauti modalitatea optima de a ajunge la destinatie in siguranta. Drumul dureaza un timp destul de lung, de aceea este important sa fim siguri cand alegem transportul.

Daca vrei sa trimiti un colet din Roma in Romania poti apela cu incredere la agentia EuroAndra. Coletele sunt manevrate cu grija si atentie si sunt preluate de la domiciliul expeditorului. Se percepe o taxa destul de scazuta, calculata pentru nr de kg.

Conditii de acceptare a coletelor

transport colete italia romaniaEste necesara indeplinirea catorva conditii pentru un transport colete Italia Romania. Expeditorii trebuie sa se conformeze acestor reguli pentru a se asigura transportul in conditii optime. Pachetele trebuie sa fie inchise utilizand un ambalaj intact ce poate suporta greutatea din interior pe intreg procesul de transport. Forma este de preferat sa fie cat de cat normala (nu cu diferite forme distorsionate). De asemenea, ambalajul trebuie sa poata proteja continutul astfel incat acesta sa nu fie deteriorat in urma manipularilor succesive sau din cauza presiunii.Materialul utilizat pentru ambalare poate fi, de exemplu, din: carton, placaj, lemn, plastic umplut cu polistiren.

Pachetele nu pot contine bunuri care pot pricinui pagube persoanelor, mediului, instalatiilor utilizate sau celorlalte colete. Pe ambalaje nu pot fi expuse inscriptii ce pot deranja prin discriminari, sau pur si simplu contravin ordinii publice. Nu se vor transporta bunuri precum: arme, munitii, droguri, materiale explozibile, toxice sau inflamabile.

 

Check Also

Firme De Transport Marfa

Firme De Transport Marfa

Firme De Transport Marfa Toate orasele din tara dispun de un numar mare de Firme …

Close