joi , iunie 13 2024
Breaking News
Home / Transport animale / Transport animale vii

Transport animale vii

Transport Animale Vii

Primo Cezar este o firma care ofera transport animale vii atat pe plan national cat si international. Serviciile internationale se extind intr-un numar mare de tari ale Uniunii Europene. Pe langa serviciile de transport, firma realizeaza, de asemenea, comertul cu animale vii. Dintre tarile cu care acestia deruleaza contracte sunt: Italia, Grecia, Slovacia, Slovenia, Germania, Croatia si Ungaria. Firma poate asigura cele mai bune conditii de transport pentru animalele dumneavoastra, oferindu-le un maxim de protectie pe toata durata calatoriei.

Transport de animale vii  – Primo Cezar

Primo Cezar are toate autorizarile veterinare necesare pentru transportul animalelor vii. Astfel, acestia respecta integral atat legislatia din Romania cat si cea de la nivel european. Transportul animalelor se va realiza rapid si fara probleme la trecerea granitelor. Nu conteaza daca doriti transport intern sau transport catre orase indepartate din alte tari. Firma va oferi intotdeauna aceleasi servicii de inalta calitate, asigurandu-se ca animalele beneficiaza de toate conditiile. Pentru a realiza cel mai bun transport animale vii, Primo Cezar investeste mereu in pregatirea personalului si achizitionarea utilajelor performante.

Transport animale vii de la profesionisti

transport animale viiMijloacele de transport utilizate, precum si containerele si dotarile de rigoare trebuie intretinute si operate in mod corespunzator pentru a se evita ranirea animalelor. Siguranta animalelor in timpul transportului este vitala, asadar profesionistii de la Primo Cezar se vor ingriji de toate aceste aspecte. Orice masina a companiei este constituita pentru a oferi spatiul adevcat, fara ca acestea sa fie inghesuite sau in pozitii nefiresti.

De asemenea, mijloacele de transport si dotarile sunt suficient de solide pentru a suporta greutatea animalelor. Nu va exista riscul evadarii animalelor sau a deteriorarii facilitatilor in timpul transportului. Daca este necesar, se vor instala despartituri pentru a proteja animalele de miscarile mijlocului de transport. Toate autospecializatele firmei sunt proiectate pentru a permite accesul la animale, inspectia, adaparea, hranirea si ingrijirea animalelor.

 

Close