joi , iunie 13 2024
Breaking News
Home / Transport Marfa / Transport Marfa International

Transport Marfa International

Transport Marfa International

transport marfa internationalTransport international marfa in toate locatiile din Europa va poate fi oferit de firma daca ceea ce va doriti este responsabilitate, promptitudine si comunicare.

Compania a fost infiintata in anul 2002 si de atunci a dus la indeplinire cu succes numeroase transporturi de marfa internationale, devenind una dintre cele mai cunoscute companii de pe piata de profil din Romania.
Finalizarea unor servicii de transport marfa international in timpul estimat si mentinerea marfii in conditii optime reprezinta motive pentru care firma isi mentine colaborarile cu clientii.

Transport de marfa catre toate zonele din Europa

Transportul international de marfa se realizeaza catre toate zonele din Europa si are retur in Romania. Soferii sunt atestati din toate punctele de vedere si beneficieaza de testari periodice care sa le verifice aptitudinile. Pe langa atestatele profesionale pe care trebuie sa le detina este necesar sa fie persoane organizate si responsabile. Problema unui client legata de transport va deveni si problema soferului cata vreme exista serviciul de consultanta. Marfa poate ajunge in timpul estimat si in conditii sigure cate vreme se respecta planul realizat si cerintele clientului.

Conditii de transport

Garantia ca marfa va ajunge sa fie livrata in siguranta este redata de existenta unei polite aditionale de asigurare marfa. Aceasta polita este facuta pentru fiecare camion din flota si este in valoare de 500.000 euro. Din acest punct de vedere, transportul este asigurat in decursul intregii calatorii.
Depozitarea marfii se poate face in cadrul depozitului pe care compania de transport marfa international il are. Depozitul prezinta o suprafata de 600 mp unde marfa poate sta in conditii sigure pana cand este pregatita de incarcare.

Toata flota de camioane de care firma dispune este dotata cu sisteme GPS prin care este monitorizata. Compania se gaseste responsabila pentru fiecare camion in parte si pentru mentinerea acestora in siguranta prin monitorizarea lor.

O companie care trateaza fiecare transport cu responsabilitate.

 

Check Also

Firme De Transport Marfa

Firme De Transport Marfa

Firme De Transport Marfa Toate orasele din tara dispun de un numar mare de Firme …

Close